vrijdag 10 september 2010

Bangkok (aankomst)



Rond 10u kwamen we aan in Bangkok. Daar werden we opgewacht door onze reisgids. Zij bracht ons naar het hotel. We hadden gekozen voor een hotel dichtbij de boot-taxi’s op rivier Chao Phaya. Ja, … dit is een tweede gouden tip. Je verplaatsen door Bangkok is veruit het makkelijkst (en ook goedkoop) met die bootjes. We kregen snel enkele plannetjes van Bangkok, maar we besloten van die eerste dag toch wat uit te rusten van de jet lag. Rustig beginnen, we hadden toch tijd.

’s Avonds gingen we wel op verkenning in de trotterswijk, Khao San Road. ’t Was daar fantastisch vertoeven. Je kan er rustig rondkuieren en kan er ook terecht voor een Thais hapje en een drankje.  Uiteraard, storten we ons ginder al meteen op een eerste Thaise gerecht. LEKKER!! 





We waren vrij op ons gevoel aan het rondwandelen en ineens kwamen we zo uit op een eerste tempel in Bangkok. Nu… moeilijk is dat niet, want er zijn wel redelijk wat tempels in Bangkok. Maar wij vonden die eerste wel al de moeite! Tot op heden weten we echter nog niet met zekerheid welke dat was…







Geen opmerkingen:

Een reactie posten