woensdag 22 september 2010

Bangkok - Koh Chang


’s Morgens vroeg kwamen we aan in Bangkok en daar stond onze reisgids al te wachten op ons. We hadden nl. nog een serieuze rit richting Koh Chang op het programma staan. Koh Chang is een eiland in het Oosten van Bangkok (meer naar Cambodja op). Ondanks het kristalheldere water en de paradijselijke stranden heeft het massatoerisme Koh Chang (gelukkig) nog niet gevonden. Het ruige binnenland bestaat uit bergen, oerwouden en indrukwekkende watervallen. Het binnenland is moeilijk begaanbaar. Het unieke van Koh Chang is dat je hier nog kilometers lange stranden kunt vinden, waar je geen mens zult tegenkomen. En dat kunnen we wel degelijk bevestigen. 

Op de overzetboot dienden we niet lang te wachten en we kwamen al bij al vrij snel aan in Koh Chang. Hier gingen we onze strandvakantie beginnen en konden we nagenieten van alle indrukken die we hadden gedaan tijdens onze reis. De weervoorspellingen waren alleszins fantastisch. Niet te warm, maar wel veel zon!

Wij hadden gekozen voor een luxe hotel op Koh Chang. Éentje met een groot zwembad, luxe kamers en vlak aan het strand gelegen. Onze kamer had zelfs een eigen Jacuzzi op het terras. Zalig toch?

We verkozen om die dag niet veel meer uit te steken en eens te kijken waar we konden eten. Ook deden we al een lange strandwandeling. Deze stranden worden ’s avonds ook helemaal omgevormd tot terrasjes waar je kan genieten van een cocktail, een hapje en vooral… de zonsondergang
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten