zondag 12 september 2010

Bangkok (Zoo)


Vandaag gingen we ons iets meer focussen op de rand van Bangkok: Wat Benchamabophit. Dit was een eindje stappen naar deze tempel, maar wel de moeite waard. De tempel is met goud bedekt en bestaat uit marmer. Als je binnen wilt, moet je wel je schoenen uit doen en als vrouw moeten je schouders bedekt zijn en moet je een broek/rok aanhebben tot over de knie.

We hadden ook afgesproken met een familie van An in de dierentuin. Hij woonde permanent in Thailand en was ook getrouwd met een Thaise. Ze hadden een tweeling. We hadden afgesproken aan de olifanten bij de zoo. Een westerling met een Thaise vrouw en een tweeling valt wel op, dus dat viel goed mee.

Zij hadden voor ons een picknick voorzien. Nadat we enkele dieren bekeken met de tweeling, kregen we toch wat honger en brachten zij ons naar een leuke pick nick spot in de zoo. Daar had de tweeling duidelijk veel interesse in ons fototoestel.

Nadien namen we afscheid en pakten wij een tuktuk richting Chatuchakmarkt. Dit is de grootste markt van Bangkok en effectief… daar liep je verloren!! Er waren veel souvenirs om daar te kopen, maar we hebben ons nog wat ingehouden. Er was nl. nog een hele reis te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten