donderdag 16 september 2010

Chiang Mai - eerste dag


Vandaag werden we verder gebracht naar Chiang Mai. Daar aangekomen, besloten we meteen om wat inkopen te gaan doen in de overdekte markten van Chiang Mai. Een goede regenvest zouden we toch kunnen gebruiken vooraleer we aan onze jungle trekking zouden beginnen.

An vond ook op de weg naar die markt een leuke juwelenwinkel. In het terugkomen passeerden we daar terug en heb ik An kunnen overtuigen van toch twee paar oorbellen te kopen. Ze voelde haar in het begin schuldig, maar ik denk dat ze toch blij was met haar aankoop.

Daarna gingen we terug naar ons hotel, maar vooraleer ons aan het zwembad daar even te ruste te leggen… gingen we toch even langs de apotheek om daar iets tegen de muggenbeten te halen. Die apothekers weten volgens mij al perfect wat ze moeten gaan halen als ze westerlingen zien binnen komen… Hoe zeer je je ook inspuit, die muggen vinden toch nog een plekske om te bijten! 

’s Avonds kregen we bezoek van onze reisgidsen die ons gingen begeleiden in de jungle tocht. Het waren twee personen die ook echt in de jungle dorpen leefden. Ze raadden ons aan van hoge kousen te kopen tegen teken (bloedzuigers).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten